Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Cuina Bàsica: Brous, salses i sofregits que cal tenir sempre a mà (1a part)

Cuinar no és difícil. Tan sols calen 3 coses: amor, paciència i tècnica. En aquest cicle aprenem a adquirir les dues primeres tot practicant la darrera. A cada sessió ens centrem en un tema (ja sigui una tècnica o un producte) a partir del qual desenvolupem receptes aptes per a tots els nivells i per a totes les ocasions: per al dia a dia, per al cap de setmana, per a sorprendre els convidats… Una forma amena d’estimar la gastronomia i gaudir cuinant.

 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

 

És recomanable fer les dues parts d’aquest taller per tal d’assaborir-lo del tot.

 

Les classes es faran amb mascareta (si no hi ha canvis de normativa covid)

TIPUS: RecursosProfessor: Manel Guirado
Dilluns 10 de gener
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 10,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal