Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Arrossos d'hivern

L’arròs és un dels productes més comuns a la nostra cuina i, alhora, un dels més desconeguts i exigents a l’hora de cuinar-lo. N’hi ha centenars de varietats, milers de qualitats i diferents formes  de coure’l en funció de les seves característiques i tradició culinària. No és el mateix fer un arròs caldós, una paella o un risotto… Així que la tria de l’arròs també és important. En aquest taller aprendrem les diferències entre els principals tipus d’arròs, receptes per aplicar-les… I aprofitant l’època del fred, proposarem receptes reconfortants elaborades amb productes hivernals. 

 

El xef:

En Manel Guirado és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha public 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado @manelguirado
Dissabte 25 de març
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal