Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Rebosteria nadalenca

La pastisseria i rebosteria nadalenques tenen una personalitat i caràcter propis i les seves especificitats locals varien en funció de la tradició de cada lloc. En aquest taller començarem a escalfar motors amb una incursió històrica i culturals dels dolços de Nadal i n'elaborarem exemples tradicionals tot aprenent els principals tipus de masses com la quebrada, fullada i fermentada, aspectes tècnics com l'efecte del gruten en la fermentació i com reduir la qwuantiat de sucre en aquest tipus d'elaboración sper a fer-les més saludables. 

 

La xef: 

l'Ariadna Palma (@reallyfood.es) és una jove cuinera i pastissera amb molta experiència en restauració i catering. Formada al CETT, ha voltat per diverses cuines de grans restaurants i obradors de pastisseries de renom. El seu caràcter detallista, meticulós i organitzat és un factor fonamental per al desenvolupament de la pastisseria, com us demostrarà en aquest taller. Aquest trimestre també la podreu seguir al taller de d'Arrossos de tardor.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per a endur-vos les vostres elaboracions.

 

Foto: Jill Heyer

TIPUS: GastronomiaProfessor: Ariadna Palma @reallyfood.es
Dijous 15 de desembre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal