El tàrtar i el ceviche són dues preparacions totalment allunyades geogràficament y elaborades amb dos ingredients ben diferents. Una amb carn de boví, l’altra amb peix i marisc. Però tenen en comú una cosa: la frescor y la rapidesa de la seva elaboració ja que en ambdós casos es fan en cru. en aquest taller plantejarem les bases d’aquestes dues formes de cuina i n’elaborarem diferents versions, algunes de tradicionals i d’altres més modernes.
El xef:
En Dani va començar la meva vida laboral en diferents establiments d’hosteleria treballant a la sala i, de mica en mica, ajudant a la cuina. De mica en mica en van deixar entrar a la cuina a donar un cop de mà. Després d’uns anys desconectat de la hosteleria va crear un blog sobre cuina que va esdevenir una espècie de web, amb receptes, ressenyes de restaurants… Arrel d’això va estudiar cuina. Actualment compagina la seva activitat com a professor de cuina amb assessories gastronòmiques i el seu projecte @txuptxup, una empresa de càtering i altres serveis gastronòmics.
Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats però no us oblideu del tupper!
Les classes es faran amb mascareta (si no hi ha canvis de normativa covid)