Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Iniciació al miso: font d’umami

El miso és una pasta de llegums fermentats amb un fong (koji) que ens arriba del Japó i d'altres cultures asiàtiques. Degut al procés de fermentació, és una gran font d'umami, el deliciós cinquè sabor! En aquest curs aprendrem els fonaments de la seva elaboració

 

El xef:

L'Alex és cuiner i gestor cultural. A còpia de dedicar-se a la cultura, va acabar cultivant microorganismes, omplint la cuina i la nevera de pots. Va ser cap de producció d’un obrador d’aliments fermentats. A través de la plataforma Microorganismes.org (@microorganismesorg) es dedica a divulgar i ensenyar la pràctica de la fermentació a través de cursos, formacions i assessorament per a professionals. També produeix lots limitats de fermentats vegetals amb ingredients locals i de temporada.

  

Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats però no us oblideu del tupper!

 

Les classes es faran amb mascareta (si no hi ha canvis de normativa covid)

TIPUS: GastronomiaProfessor: Àlex Todó de Microorganismes
Dilluns 30 de maig
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal