Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina amb fermentats: receptes de cada dia

Un cop els nostres fermentats estan llestos per consumir-los... què en fem? Aquesta pregunta sorgeix sovint al final dels cursos de fermentació. A més de degustar-los sols, els aliments fermentats són un ingredient molt interessant per a la nostra cuina. Els seus sabors són intensos, complexos i, sovint, desconeguts: aportaran matisos nous i sorprenents a les nostres elaboracions. A més, introduint-los en els nostres plats, gaudirem d’una manera fàcil i regular dels beneficis que aporten. En aquest curs aprendrem receptes senzilles, delicioses i saludables per utilitzar els aliments fermentats en la cuina quotidiana.

 

El xef: 

L'Alex és cuiner i gestor cultural. A còpia de dedicar-se a la cultura, va acabar cultivant microorganismes, omplint la cuina i la nevera de pots. Va ser cap de producció d’un obrador d’aliments fermentats. A través de la plataforma Microorganismes.org (@microorganismesorg) es dedica a divulgar i ensenyar la pràctica de la fermentació a través de cursos, formacions i assessorament per a professionals. També produeix lots limitats de fermentats vegetals amb ingredients locals i de temporada. 
 
 
Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats però no us oblideu del tupper!

 

Les classes es faran amb mascareta (si no hi ha canvis de normativa covid)

TIPUS: GastronomiaProfessor: Àlex Todó de Microorganismes
Dijous 19 de maig
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal