Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Construïm la nostra història alimentària. Crea la teva autobiografia de cuina

Els aliments i condiments, les receptes, els estris de cuina, les tècniques culinàries o una taula amb menjar tenen la capacitat de simbolitzar moments, llocs, experiències i persones de la nostra vida. Ens porten records, ens fan reviure emocions i poden ajudar-nos a explicar als altres la nostra història, qui som, d'on venim i què tenim per compartir. 

A través de diferents tècniques i a partir de l’alimentació que ens identifica, en aquest taller crearem la nostra autobiografia de cuina. Utilitzarem la nostra història alimentària per expressar els fets més importants de la nostra vida, els canvis i també les continuïtats, les alegries i les emocions com les que acompanyen el desarrelament, la vivència del dol, la superació de moments difícils i la construcció de vincles socials.

---

Amb Marta Ruíz, historiadora i antropòloga especialitzada en l’estudi de les pràctiques alimentàries i els seus significats. 

De l'Etnogràfica https://letnografica.org/es/

 

TIPUS: SostenibilitatA càrrec de: L'Etnogràfica

Dimarts, 30 de novembre
Horari: Dimarts de 18 a 20 h
Sessions: 1
Preu: Gratuït

Inscriu-te
Lloc: Casal Les Planes
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal