Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Fondues i sopes del món

Menjar és una acte social per a compatir els aliments i experiències. En algunes ocasions aquest acte va més enllà i fins i tot mengem de la mateixa cassola que posem al bell mig de la taula. És el cas de les fondues de Suïssa, però també d’altres plats més exòtics i de països llunyans, tot sovint emparentats amb les nostres sopes més tradicionals.

En aquest taller ens centrem en preparacions on els brous i les cremes serveixen de nexe d’unió per a mullar i compartir ingredients diversos mentre xerrem, riem i bevem, ja sigui una fondue suïssa, un hot pot xinès, un shabu-shabu japonès o una harira marroquina.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

 

En cas de no poder continuar amb el curs presencialment, aquest passarà a realitzar-se en format online.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dimecres 9 de desembre
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal