Preproducció Proves
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

FESTIVAL LUMÍNIC: Enquadernació contemporània i tècniques de disseny manuals per fotollibres

El taller s'adreça a persones que treballin amb la fotografia i vulguin aprendre a enquadernar la maqueta d'un llibre de forma autodidacta. Es plantejaran exercicis de tècniques artesanals per resoldre el disseny de les tapes i la titulació. Ens inspirarem en una imatge o paraula escollida a l'atzar per fer una enquadernació contemporània. Descobrirem diverses possibilitats a l'hora d'enquadernar, i que de vegades, les opcions més simples ofereixen uns resultats fantàstics. Els assistents aprendran tècniques i coneixeran eines assequibles per fer la maqueta d'un llibre. Una forma senzilla, econòmica i personal de mostrar els seus projectes fotogràfics. En aquest taller es realitzaran 3 estructures diferents, de dificultat variada i que tenen com a resultat un llibre delicat i senzill.
Cada alumne haurà de portar les eines mínimes necessàries:

- Cúter
- Regle metàl·lic de 30 cm
- Tisora
- Llàpis portamines i goma d’esborrar.


Cristina Sánchez, Vaig néixer a Lleida on vaig realitzar estudis de fotografia, al 2014 vaig traslladar-me a Barcelona per estudiar enquadernació artística, ja que volia aprendre a enquadernar els meus propis fotollibres. Finalment al 2015 vaig muntar el meu primer taller d’enquadernació a Barcelona. El camí m’ha portat a especialitzar-me en enquadernació contemporània de petita edició. Actualment el meu taller està ubicat a Esplugues de Llobregat on paral·lelament al treball d’estudi imparteixo cursos i tallers.

TIPUS: ArtA càrrec de: Kokoro Encuadernación

Dissabte 10 de juny
Horari: Dissabte de 17 a 20.30 h
Preu: 28 € + 4 € de material

Inscriu-te
Lloc: Centre d'Art Maristany
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal