Us proposem un menú gurmet d'essència mediterrània ideal per a oferir a convidats. Com sempre, en Mario us donarà les eines i els trucs per a què les receptes surtin perfectes de forma senzilla, tot adquirint nocions per a unir els millors ingredients de forma armònica. Els plats que ens proposa son:
Escamarlans amb oli i all picat
Mini hot-dog de steak tartar de vaca madurada
Tartar de remolatxa amb guacamole
Morro de bacallà a la papillote
El xef:
En Mario Adame (@marioadameexperiencias) és un jove Cuiner d’Acapulco, Mèxic. Diu que quan tanca els ulls la primera imatge que li ve és la de la seva àvia cuinant i l’alegria que transmetia. Va venir a Catalunya per complementar la seva formacio com a Arquitecte però el destí el va dur a ficar-se de ple en una de les seves grans passions, la gastronomia. Va tenir l’oportunitat de formar part d’un quip d’alta gastronomia amb estrella Michelin, on va adquirir gran part dels seus coneixements. A més de les seves experiències gastronòmiques a Barcelona, ara podeu gaudir dels seus coneixements a l’Aula!
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per si sobra menjar.