Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

CONSTRUCCIONS IDENTITÀRIES. Una mirada a la diversitat de les persones Trans*

© Mar C. Llop

El projecte  Construccions identitàries tracta de fotografiar i explicar mitjançant textos, els discursos de les construccions de gènere de qui necessita sortir de la dicotomia dona/home i també l’evolució dels cossos de les persones trans*.

«En un moment de la meva existència en què vaig decidir transitar des del gènere que se’m va assignar en néixer, i en aquest temps de trànsit, he anat coneixent persones que estan en el mateix camí. Un dia, veient el meu entorn, vaig començar a documentar i plasmar les nostres realitats, sentiments, pensaments, conceptes i debats de les persones transgènere, de qui ens trobem immersos en aquest món. Des de dins, des del costat d’aquells i aquelles que ens capbussem en un lloc entre el blau i el rosa, el blanc i el negre, buscant un cos, una expressió on sentir-nos còmodes. Un lloc que tampoc té perquè ser inamovible»

Mar C. Llop

 

////

Exposició organitzada pel Servei d’atenció Integral a la diversitat afectiva i de gènere de l'Ajuntament de Sant Cugat, en motiu de la celebració de l'Octubre Trans*.

Data: Del 5 d'octubre al 27 d'octubre de 2020 Artista: Mar C. LlopLloc: Casa de Cultura
Passadís
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal