Logotip de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Sara Terraza Trio

Sara Terraza Trio Vincles 2017

Sara Terraza és una cantautora de 21 anys, i guitarrista autodidacta.
Després del seu pas com a solista pel programa Oh Happy Day de TV3 amb el Cor Geriona, i d’una gira de més de 50 concerts per tot Catalunya, Sara Terraza ha començat el seu propi projecte amb referents de grans veus femenines com Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill o Selah Sue.  Tot aquest bagatge sumat a la seva enorme creativitat i inquietud artística ha anat modelant el seu estil cap al que podríem anomenar Pop-Soul, al qual ella hi aporta la seva personalitat per aconseguir un directe càlid i encisador.

L’objectiu de Sara Terraza és establir una comunicació directe i sincera amb el seu públic per tal d’aventurar-se plegats en un viatge musical ple d’emocions i sensibilitats diverses.

En concert, Sara Terraza ofereix una barreja de temes propis i versions curosament escollits i arranjats per tal de captivar i arribar al més profund de l’ànima del seu públic. Versions d’artistes com Stevie Wonder o Amy Winehouse, plenes de subtileses i de riquesa musical, que juntament amb els seus temes propis composen un repertori caracteritzat per la seva enorme sensibilitat i alhora pel seu Groove i la seva tessitura de ritmes negres.

Comparteix això:

Menú principal

Xarxa de centres Culturals Polivalents. Ajuntament Sant Cugat Ajuntament de Sant Cugat del Vallès