Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Conferència. "Què és el Big Data?"

A càrrec de José Luis de Vicente, comissari de l’exposició 'Immersos en les dades'. José Luis de Vicente és comissari, escriptor i investigador especialitzat en l’anàlisi dels espais culturals existents entre la tecnologia, la innovació social, l’art i el disseny.

Actualment duu a terme diversos programes d'investigació, com ara Visualitzar (Medialab Prado, Madrid). És comissari de Sónar+D, àrea d'innovació del festival Sónar (Barcelona), i és membre de l'equip de curadors del FutureEverything Festival (Manchester). És membre fundador de Zzzinc, una consultoria especialitzada en innovació per a entitats culturals.

Ha comissariat múltiples simposis i exposicions sobre art multimèdia, ciència i disseny: «Máquinas y Almas» (2008, Museo Reina Sofía), «Arcadia» y «Habitar» (2009, 2010, Laboral Centro de Arte), «Invisible Fields» (2011, Arts Santa Mònica) o «Playtime: Game Mythologies» (2012, Maison d'Ailleurs).

 

Data: Dimecres 29 de març de 2017 Hora: A les 19.30 hLloc: Centre d'Art MaristanyOrganitza: Ajuntament de Sant Cugat, Diputació de Barcelona, CCCBA càrrec de: José Luis de Vicente, comissari de l'exposició
Comparteix això:

Cerca d'actes

Menú principal