Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Visita comentada a l'exposició "Boicot i trabanqueta"

Exposició Boicot i trabanqueta

A càrrec de la comissària Joana Llauradó Farrés. Amb obres d’Enric Farrés Duran, Rafel G. Bianchi, Antoni Hervàs, Lola Lasurt i Adrian Schindler.

"Boicot i trabanqueta" és una mostra que neix de preguntar-nos què és la història?, i com s’explica? Sovint el relat històric s’exposa des d’un únic pla d’acció, on els esdeveniments succeeixen un darrere l’altre sense moure’s de la mateixa línia recta. Ara bé, en aquesta trajectòria és ben sabut que hi existeixen escletxes, buits i estrats dins dels quals hi reposa molta més informació: anècdotes, històries personals, microhistòries, interpretacions i mentides.

En aquesta exposició es presenta l’obra de diferents artistes que utilitzen la història com el marc general sobre el qual gratar i endinsar-se i on a través de les irregularitats del traçat convencional ens expliquen altres històries i ens ensenyen altres formes d’explicar-la, partint de la voluntat historiogràfica però jugant en tots els casos amb la llibertat, que l’historiador, indiscutiblement no té.

Data: Dissabte 9 de gener de 2016 Hora: A les 11 hLloc: Centre d'Art Maristany
Comparteix això:

Cerca d'actes

Menú principal