Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Judit Neddermann

El nou disc de Judit Neddermann és un segon pas ferm en la seva proposta més íntima i personal. Produït pel guitarrista Pau Figueres i acompanyada de la seva banda habitual i de magnífiques col·laboracions: Genís Bou, líder dels Gramophone Allstars , Dídak Fernández, Adri González, Lluc Casares, Óscar Latorre, Sidru Palmada, Acari Bertran i Jaume Catà.

Ens trobem davant de deu cançons on novament s’obre a cantar i compartir les seves vivències, sinceres i sense reserves. Un disc sense portada, un disc que qui l’agafa l’ha d’omplir amb les imatges que hi ha dins, totes fotografiades per la Judit en algun moment d’aquest últim any i mig.

Pels que necessitin etiquetes; "Un segon" és més pop que “Tot el que he vist”, el seu primer treball, però hi seguim trobant la mescla musical que defineix l’univers plural de la cantant (folk, jazz, world). Un disc on regna el català però també hi trobem castellà, portuguès i euskera. Nou temes originals i una única versió que són un petit viatge per l’amor, el desamor, la família, la toxicitat, els comiats i la importància del present, de l’ara i aquí.

Judit Neddermann - veu
Isaac Coll - baix
Pau Figueres -  guitarra espanyola
Adri Gonzàlez -  teclat
Dídac Fernàndez -  bateria i percussió

Comparteix això:

Menú principal