Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Andrea Motis, en concert

Andrea Motis Vincles 2017

Andrea Motis

Després d’editar sis discos aclamats per la crítica al costat del baixista Joan Chamorro, la trompetista, cantant i compositora establerta a Barcelona, ​​Andrea Motis, fa el seu debut en solitari amb l’àlbum Emotional Dance. La impressionant avinença que l’artista ha vingut conreant amb Chamorro en els últims set anys segueix intacta a Emotional Dance

Andrea Motis: veu, saxos alt i soprano i trompeta
Joan Chamorro: contrabaix
Josep Traver: guitarra

Sara Terraza Trio

Sara Terraza és una cantautora de 21 anys, i guitarrista autodidacta.
Després del seu pas com a solista pel programa Oh Happy Day de TV3 amb el Cor Geriona, i d’una gira de més de 50 concerts per tot Catalunya, Sara Terraza ha començat el seu propi projecte amb referents de grans veus femenines com Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill o Selah Sue.  Tot aquest bagatge sumat a la seva enorme creativitat i inquietud artística ha anat modelant el seu estil cap al que podríem anomenar Pop-Soul, al qual ella hi aporta la seva personalitat per aconseguir un directe càlid i encisador.

L’objectiu de Sara Terraza és establir una comunicació directe i sincera amb el seu públic per tal d’aventurar-se plegats en un viatge musical ple d’emocions i sensibilitats diverses.

En concert, Sara Terraza ofereix una barreja de temes propis i versions curosament escollits i arranjats per tal de captivar i arribar al més profund de l’ànima del seu públic. Versions d’artistes com Stevie Wonder o Amy Winehouse, plenes de subtileses i de riquesa musical, que juntament amb els seus temes propis composen un repertori caracteritzat per la seva enorme sensibilitat i alhora pel seu Groove i la seva tessitura de ritmes negres.

Preu: 10 € anticipada / 15 € a taquilla (una hora abans)

Data: Divendres 8 de setembre de 2017 Hora: A les 21 hLloc: Celler Modernista - VINCLES
Comparteix això:

Cerca d'actes

Menú principal