Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut

Convocatòria Les Escales del Vilab 2019 (ViLab)

Introducció

ViLab és un projecte de posada en valor del passat vitivinícola de Sant Cugat del Vallès i de la seva petjada en el nostre present. És un espai dedicat a la memòria històrica de la tradició agrícola de la vila, alhora que un centre per a l’experimentació i la transferència del coneixement sobre el patrimoni social, històric i patrimonial del vi.

ViLab ofereix una gran varietat d’activitats formatives, de recerca, lúdiques, culturals i d’experiències basades en la cultura del vi i orientades a un ampli ventall de públics. Escoles, famílies, professionals, educadors, entitats socials o emprenedors tenen en el ViLab un espai per recuperar la història i potenciar les iniciatives empresarials innovadores que envolten la cultura del vi.

 

Objectiu

Donar visibilitat a les noves generacions de creadores i creadors que, tot inspirant-se en les línies de treball del ViLab, facin propostes per tal de donar a conèixer el missatge que volem transmetre des del centre. 

Incorporar una gran imatge creativa instal·lada a les escales exteriors, a l’espai públic, que vinculi ambdós espais patrimonials i culturals: el Celler Modernista i el seu annex, el ViLab.

 

A qui s’adreça

Podran optar a la convocatòria estudiants d’últim curs d’escoles d’art i disseny i batxillerats artístics de la branca d’arts visuals, i creadors i creadores en vies de professionalització.

 

Sol·licitud

S’ha de presentar el projecte mitjançant un dossier en format pdf (de menys de 3MB) a l’adreça de correu electrònic cultura@santcugat.cat, amb el codi ESVILAB com a tema del missatge, aportant el material següent:

- Currículum

- Certificació o constància per part de l’escola dels estudis en curs

- Fotocòpia del DNI

- Descripció del contingut:

· Imatge de la proposta a escala neta i una segona amb els talls de la implantació a l’escala

· Descripció breu del concepte desenvolupat a la proposta

· Mockup de la proposta (imatge 2D/3D)

 

Criteris de valoració

Es valoraran els criteris següents: originalitat, contingut i vinculació de la temàtica, capacitat d’impacte, adequació a l’espai, coherència del projecte, presentació global del projecte i interès general vers els/les ciutadans/es, i altres aspectes que es vulgui destacar.

Els colors hauran de seguir una gamma i referències CMYK que podeu consultar a la web i que es vinculen als emprats en el grafisme de l’equipament ViLab.

 

S’escollirà 1 sol projecte entre tots els presentats que tindrà uns honoraris de 400 € bruts i la producció en vinil a les escales.

 

Format de l’arxiu de producció

- L’arxiu ha d’estar en format PDF o TIFF, en CMYK

- Les fonts han d’estar traçades i s’han d’incloure per altres possibles aplicacions

- Els arxius han d’estar a escala real, amb un sagnat de 10 cm

- Els arxius no han de tenir ni canals ni capes

- La resolució mínima necessària per obtenir una impressió de qualitat òptima és de 100 dpi a mida real per a impressió digital de Gran Format amb tintes solvents. Aquesta resolució ha de ser l’original, és a dir, la imatge ha d’estar sense interpolar

 

Comitè de selecció

Eva Virgili, directora de l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat

Marc Ayala, concepció de l’espai ViLab

Jordina Puntí, Directora de Cultura, Educació i Promoció de la Ciutat

Andreu Dengra, tècnic de cultura especialista en arts visuals

Helena Minuesa, tècnica de cultura especialista en pedagogies patrimonials

 

Dates rellevants de la convocatòria

La data límit de presentació de propostes és fins el 15 de març del 2019, i el resultat es donarà a conèixer a partir de l’1 d’abril del 2019, mitjançant la web santcugat.cat i les xarxes socials.

La persona serà contactada per tal que pugui preparar els arxius de producció amb el temps d’antelació prudent. El vinil de l’escala serà produït i instal·lat a partir de maig del 2019, amb una presentació pública.

 

Espai on es desenvoluparà el projecte

Escales del ViLab

Carrer Sant Medir, 24

08172 Sant Cugat del Vallès

 

Data d'actualització 12/02/2019

 

Comparteix això:

Menú principal