Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Salses, guarnicions i batch cooking

Cuinar es basa en cercar la millor forma de preparar un producte perquè sigui nutritiu i deliciós, tot aprofitant la temporada i procurant aprofitar-lo al màxim. A més de netejar-lo, tallar-lo i coure’l cal cercar altres productes i preparacions que el complementin, en millorin el sabor i ens aportin un plat equilibrat. Com les salses, les guarnicions i altres acompanyaments.

 

En aquest taller treballarem sobre aquests conceptes a partir de preparacions i receptes que us permetin organitzar-vos a la cuina i aprofitar al màxim el producte de temporada.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dijous 10 d'octubre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
Inscripcions tancades.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal