Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Salses guarnicions & batch cooking

Cuinar es basa en cercar la millor forma de preparar un producte per a què sigui nutritiu i deliciós, tot aprofitant la temporada i procurant aprofitar-lo al màxim. A més de netejar-lo, tallar-lo i coure’l cal cercar altres productes i preparacions que el complementin, en millorin el sabor i ens aportin un plat equilibrat. Com les salses, les guarnicions i altres acompanyaments.

 

En aquest taller treballarem sobre aquests conceptes a partir de preparacions i receptes que us permetin organitzar-vos a la cuina i aprofitar al màxim el producte de temporada.  

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dilluns 8 de juliol
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
Inscripcions tancades.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal