Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Introducció al món del pernil ibèric (tast amb maridatge al restaurant Reserva Ibérica)

El pernil ibèric és un dels tresors més ben guardats de la Península Ibèrica. Però sabem realment què és un pernil 100% d’aglà? Quina diferència hi ha amb el pernil d’enceball? La raça de l’animal, la seva alimentació, la zona de cria i el procés d’elaboració o la diferència entre l’espatlla i la cuixa son factors crucials per a la qualitat i personalitat de cada peça. En aquest taller tenim la gran sort de comptar amb en Manuel López de Reserva Ibérica, afinador de pernils i un dels grans experts mundials en la matèria. Amb ell aprendrem els secrets del pernil ibèric i en tastarem diferents tipus i origens per a captar-ne les diferències. Per a completar l’experiència, el nostre sommelier habitual, en Manel Guirado, proposarà les millors combinacions amb vins.

Una oprtunitat única d’endinsar-se en aquest apassionant producte i per a escalfar motors de cara al Nadal.

  

Reserva Ibérica patrocina aquest taller aportant 20€ per assistent en producte

Aquest taller es realitzarà a Reserva Ibérica (Carrer de Santiago Rusiñol, 5. Sant Cugat del Vallès)

TIPUS: GastronomiaA càrrec de: Manuel López de Reserva Ibérica i Manel Guirado

Dimarts 10 de desembre
Horari: Dimarts de 19.30 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 17,00 €
Preu del material: 15,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 11 de desembre
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal