Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Secrets encapsulats. Angélica Rochon

Quan parlem d'encapsulament de secrets, ho fem pensant en l'encapsulament d'aquests en la nostra psique. Aquest encapsulament es pot entendre com un procés d'emmagatzematge d'elements abstractes que ens permet assimilar i programar una estructura i un comportament.

Els secrets encapsulats són de naturalesa i manifestació diversa. Alguns estan plens de estigmes mentre que altres brollen del desig o de les velles ferides. Són tants els secrets que ens envolten que quantificar-los s'alça com una tasca gairebé impossible de concretar. Però, si alguna cosa els caracteritza, és la seva capacitat per transmetre gairebé per osmosi de generació en generació.

La ment és l'encarregada d'arxivar en els seus imaginaris i mig amagats racons aquests secrets codificats en frases soltes, textos inacabats, registres fotogràfics de persones conegudes i desconegudes, empremtes emocionals, moments sublims, terribles i foscos, densos i inoblidables.

Amb aquesta nova sèrie de treballs titulada "Secrets Encapsulats", Rochon intenta generar un diàleg amb el públic i guiar-lo en un recorregut molt personal i íntim que, d'alguna manera, aconseguirà integrar i penetrar l'inconscient col·lectiu. Cada obra gràfica visual i conceptual serà com un document d'arxiu arcaic que es connectarà amb alguna peça d'un trencaclosques global. I allà, en aquell lloc del abstracte col·lectiu, serà on l'espectador segurament trobi alguna connexió amb la seva pròpia història.

Marisa Caichiolo, comissària

Data: Del 7 de setembre al 3 d'octubre de 2017 Artista: Angélica RochonPreu: Entrada lliureLloc: Casa de Cultura
Sala d'exposicions
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal