Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

On és la performance?

On és la performance és un cicle d’accions que vol reflexionar a propòsit de la naturalesa performativa de les accions artístiques.

On és la performance neix d’una pregunta que es va fer una de les alumnes del centre; l’Àngela Rius.

Durant una nit de l’art, el Centre d’art Maristany, per tal de celebrar-ho, va convidar a un artista a dur a terme una performance.

La subtilesa d’aquesta performance, que es barrejava amb l’acció de servir una copa de vermell de cadmi, va desconcertar l’Àngela, que, presa pels tòpics que giren entorn de la performance, esperava trobar un artista fent crits i abraçant-se als assistents.

Aquest gest de l’Àngela, la pregunta que ens va venir a fer preocupada per on havia d’anar per veure la performance o per saber si ho estava entenen tot bé, ens va animar a començar el cicle On és la performace?

Un cicle que s’estendrà durant tot l’any i que presentarà artistes que treballin la performance des de diferents perspectives per demostrar que la performance si que hi és i que hi és de moltes formes diferents.

 

Dissabte 21 de gener, a les 19:00 h. Daniel Moreno (www.danielmorenoroldan.com)
Dissabte 18 de març, a les 19:00 h Eulàlia Rovira (eulaliarovira.com)
Dissabte 20 de maig, a les 19:00 h Estel Boada (www.estelboada.com)
Dimecres 19 de juliol, a les 22:00 h Anna Dot (annadot.net) dins el programa d’estiu AL/TERrAT
Dissabte 21 d'octubre, Marc Vives
Dissabte 18 de novembre, Sílvia Gubern

Consulteu agenda per la informació concreta de cada performance.

Data: Expandida en el temps Artista: Daniel Moreno, Eulàlia Rovira, Estel Boada, Anna Dot, Marc Vives i Sílvia GubernPreu: Entrada LliureLloc: Centre d'Art Maristany
Expandit
Comparteix això:

Cerca d'exposicions a la xarxa

Exposicions anteriors

Menú principal