En aquest taller practicarem la cuina d'aprofitament i sense residus a través de receptes encarades a la temporada estiva: sucs, batuts, amanida de fuites, gaspatxo, bombons de xocolata...
Mentre s'elaboren les receptes es donaran recomanacions, estratègies i trucs per evitar llençar el menjar.
--
ATENCIÓ:
Aquest taller es farà a l'ESPAI ECO (Camí de Can Flo, 19 - Espai Pere Grau)
Important: un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operació. Comprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
TIPUS: MonogràficsA càrrec de: Programa “Millor que nou” de l’AMB
Dijous 15 de juny Horari: de 18.30 a 20h Sessions: 1 Preu: Gratuït
Un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operació. Comprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.