Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Els formatges a la cuina amb La Balda: et portem el lot de formatges a casa (online) (Anul·lat)

El formatge és una de les elaboracions més complexes i delicioses que existeixen. És boníssim per sí mateix, acompanyat només d’una llesca de pa... Però també es pot cuinar!

 

En aquest taller ens endinsarem en el món del formatge com a ingredient a la cuina amb la participació del formatger Pablo Garcia. Tastarem i comentarem els seus formatges i els cuinarem amb diferents tècniques.

 

Amb la inscripció, rebreu un lot de formatges La Balda i les receptes per a què pugueu adquirir la resta d’ingredients.

En el moment de fer la inscripció cal posar a 'observacions' la direcció on voleu que us fem l'antrega del producte.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado
Dijous 25 de juny
Horari: Dijous de 19 a 21 h
Sessions: 1
Preu: 13 € + 20 € de material (lot de formatges La Balda amb 2 Fermions, 1 Golany i 300 g de Baldat)
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal