Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

BBQ & Brases de tardor

La cocció amb foc de llenya és la forma de cuina més antiga que existeix. per això ens atreu tant l’aroma de fum i cuinar a l’aire lliure al voltant d’una graella. Però les tècniques de cocció amb foc natural són molt diverses, gairebé com cultures culinàries hi ha al món, i per tant també els estris adients per a cada tècnica i el munt de receptes que en sorgeixen. En aquest taller farem un petit recorregut per les principals formes de cuina amb foc i brasa a partir de receptes que podreu fer al jardí de casa tot traient partit dels productes típics de tardor com la carbassa, els moniatos, les castanyes i els bolets.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dissabte 30 de novembre
Horari: Dissabte de 10.30 a 14 h
Sessions: 1
Preu: 23,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal