Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina al buit i baixa temperatura

La cuina al buit i a baixa temperatura va representar una revolució culinària gràcies a l'aparició de tecnologia com les envasadores, els banys maria a temperatura controlada o els forns de vapor. Fins fa poc això era només possible als restaurants, però en els darrers anys han sorgit versions domèstiques dels aparells professionals que ens obren tot un camp d’experimentació a casa nostra, tot ampliant el ventall de tècniques i la possibilitat de millorar textures i allargar la conservació dels aliments. En aquest taller aprendrem algunes tècniques bàsiques de la cuina al buit i a baixa temperatura tot aplicant-les a receptes que farem possibles a partir d’estris assequibles com el sous-vide i l'envasadora al buit.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Divendres 15 de novembre
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal