Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Peix: del mercat al plat

La cuina es fonamenta en el producte. Ha de ser de qualitat, fresc, de temporada i, a poder ser, de proximitat. En el cas del peix això és especialment clar. En aquest taller ens endinsarem en el món del peix des del mercat fins al plat: com comprar-lo, com netejar-lo i la millor forma de conservar-lo i preparar-lo per a treure’n el màxim partit i que resulti nutritiu i deliciós. A partir de diferents peixos en funció del mercat, elaborarem 4 receptes tot aplicant diverses tècniques de cuina.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dijous 24 d'octubre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 16,00 €

Inscriu-te Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal