Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina crudivegana (Anul·lat)

Vols saber quins aliments i quines elaboracions són claus a la cuina crudivegana? Aquesta alimentació és més estricta que la vegetariana, ja que no inclou cap tipus d'aliment d'origen animal (ni formatge ni ou). A més, tot el que es menja està cru, o com a màxim deshidratat o amb una cocció per sota dels 40º.

 

L'estiu és la millor època per preparar alguns dels seus plats estrella i ho farem amb aliments vius i frescos: zoodles, hamburgueses de fajol, pa esseni, pastís de pastanaga. També parlarem dels seus beneficis i inconvenients. Tots els ingredients seran de temporada, de proximitat i ecològics.

 

No oblidis el davantal i la carmanyola!

TIPUS: GastronomiaProfessora: Maria Alcolado
Dimarts 16 de juliol
Horari: Dimarts de 18.30 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 6,00 €
Inscripcions tancades.
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal