Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Bases del Baby-led Weaning: taller teòric i pràctic

Pots venir amb el teu nadó.

 

Coneix com aplicar l’alimentació complementària en trossos per al teu nadó.

 

L'alimentació complementària autogestionada és un mètode meravellós per a introduir els aliments (al voltant dels 6 mesos) tenint en compte el nadó i les seves necessitats, tot generant una relació saludable amb el menjar. A banda de reconèixer els aliments un a un provant el seu sabor,  textura, permet identificar al·lèrgies o intoleràncies.

 

Diem alimentació complementària perquè la llet materna (o de fórmula) seguirà sent l'aliment principal fins a l'any, però de mica en mica s'aniran introduint aliments sòlids segons la maduració del sistema digestiu. Ho farem seguint les recomanacions dels organismes oficials i el sentit comú.

 

Autogestionada perquè nosaltres triarem els aliments que anirem introduint en forma de trossos (millorant la seva psicomotricitat fina), però el nadó en decidirà la quantitat. Ell millor que ningú sap quan està saciat!

 

Serà un taller teòric i pràctic per a tenir totes les eines, informació i trucs al teu abast per a començar sense pors. A la part pràctica, mostrarem com s'han de tallar els trossos i com s'han de preparar alguns aliments.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Lluca Rullan
Dissabte 4 de maig
Horari: Dissabte d'11 a 12.30 h
Sessions: 1
Preu: 10,00 €
Preu del material: 5,00 €

Inscriu-teLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal