Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

El món de les espècies i els picants: cuina i maridatge

Les espècies, així com els pebrots picants, són alguns dels ingredients més utilitzats i apreciats de al gastronomia mundial. D’origen divers, han estat molt valorats durant la història tot modificant la forma en què mengem a casa nostra i essent motiu de rutes comercials, colonitzacions i fins i tot guerres. Actualment tenim la sort de tenir-los a l’abast i a preus assequibles. Però és important recordar el seu valor gastronòmic, històric  i medicinal, i coneixe’n el seu potencial a la cuina.

 

En aquest taller farem una introducció al món de les espècies i els picants a partir de receptes de diferents tradicions i intentarem cercar algunes begudes que s’adeqüin a aquests productes d’aromes i sensacions exòtiques.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dijous 13 de juny
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-teLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal