Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina Nikkei

El terme nikkei fa referència als japonesos emigrats a finals del segle XIX cap a altres països, principalment a Amèrica. Per extensió, el terme fa referencia a aquells trets culturals que els japonesos han desenvolupat al país d’acollida, tot sovint sota l’absorció i fusió de trets locals. Si parlem de cuina, el Perú és el paradigma nikkei ja que allí s’uniren dues de les gastronomies més importants del món.

 

En aquest taller ens endinsarem en el recorregut dels japonesos al Perú i en descobrirem algunes de les receptes paradigmàtiques com el tiradito o el pulpo al olivo. 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Divendres 14 de juny
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
Inscripcions tancades.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal