Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina Tailandesa de primavera

En aquest taller, ens passegem per la cuina tailandesa més lleugera. Farem servir fideus de soja per fer un saltat amb verdures i carn, descobrirem els sabors delicats de la citronella i del coriandre dels bunyols de peix, el cruixent de la pols d’arròs torrat en un Laab de carn i l’umami de la salsa de peix per amanir-ho tot.

 

  • Amanida Laab de carn
  • Saltat amb fideus de soja (Pad Woon sen)
  • Bunyols tailandesos de peix (Tod Mun Pla)

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Agnès Dapère
Dissabte 18 de maig
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 8,00 €

Inscriu-teLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal