Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

BBQ & Brases de primavera

La cuina amb foc i brases és la forma més antiga de cuinar amb calor. En un inici, el foc aportava calor i protecció. Després, segurament per accident, van descobrir que permetia cuinar el aliments i fer-los més segurs, digeribles i més bons. Quelcom d’aquesta descoberta i adoració pel foc ha quedat de forma atàvica en els humans d’avui dia. Per això encendre el foc i cuinar-hi és una festa que agrupa la gent al seu voltant i les aromes de fum ens atrauen d’una forma inexplicable. La cuina amb foc la pot fer qualsevol, però es basa en unes normes i tècniques pròpies que descobrirem en aquest taller a l’aire lliure i amb els productes que ens dóna la primavera.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dissabte 25 de maig
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te a la llista d'esperaLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal