Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Verdures i llegums, carns, peixos, arrossos, fideuàs i pastes

En aquest cicle de cuina de mercat,  cada sessió es basarà en el  treballa d’una matèria prima fonamental en la nostra cuina del dia a dia,  permetent així  a l’alumne/a, un cop acabat tot el taller, disposar d’un coneixement bàsic i general que segur que li resultarà de gran utilitat per millorar les seves habilitats culinàries.

 

Temari:

  • Verdures i llegums
  • Carns
  • Peixos
  • Arrossos i fideuàs
  • Pastes

 

Cada sessió constarà d’una petita introducció teòrica, on explicarem les característiques i atributs bàsics de cada aliment, i un cop assolit aquest coneixement, donarem pas a l’elaboració de 3-4 receptes per tal de veure i posar en pràctica les múltiples possibilitats i varietats que ens ofereix cada matèria primera, descobrint així diferents tècniques i mètodes de cocció i cuina.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Jean Claude Aranega
Del 26 de març al 30 d'abril
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 5
Preu: 83,00 €
Preu del material: 35,00 €
Inscripcions tancades.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal