Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Bacallà i hortalises de quaresma amb productes de l'hort

Segons el calendari cristià, la Quaresma és aquell període de preparació espiritual abans de la Pasqua. També està estretament lligat al calendari agrícola, aquell que vaticina l’arribada de la primavera. La cuina de Quaresma es mou entre aquests dos pols, l’espiritual i el terrenal, i es configura a partir de l’abstinència de la carn i l’aprofitament d’aquells productes que es van guardar a finals d’estiu, els pròpiament d’hivern i, si hi ha sort, els primers productes de primavera. És una cuina de llegums, carabasses, porros, api, alls tendres, cebes, patates… També de pastes i arrossos. I, feta la llei feta la trampa, de bacallà i ous, que no són ben bé carn.  

 

En aquest taller ens endinsarem en els principals productes de quaresma a partir de receptes tradicionals i d’altres més creatives.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dimarts 19 de març
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-teLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal