Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Conserves, fermentats i encurtits: cuina i maridatge

El món de les conserves és vast i complex, ple de tècniques i múltiples variables en funció del producte, la temporada i de la tradició. Moltes d’elles es fan servir des de la prehistòria, sorgides per casualitat i mantingudes per necessitat. Entre les més antigues hi ha la conservació en sal, sucre o en medis àcids, la fermentació o el fumat, ja digui de vegetals o animals. Moltes d’elles aporten nutrients molt interessants, i les seves característiques gustatives i aromàtiques també els fan peculiars a l’hora de combinar-los amb altres aliments i cercar una beguda adient en el moment de seure a taula.

 

En aquest taller farem un repàs dels principals sistemes de conservació i n’elaborarem alguns. Per acabar, tastarem diferents productes i els combinarem amb begudes adequades.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dissabte 23 de febrer
Horari: Dissabte d'11 a 14 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
Inscripcions tancades.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal