Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Carpaccios i tatakis impossibles

Els Carpaccios i tatakis estan de moda i són molt fàcils i divertits d'elaborar, aquí podreu provar una selecció dels més originals per sorprendre als vostres amics als sopars d'hivern.

 

Receptes previstes que elaborarem durant el taller:

·          Carpaccio de llagostins amb guacamole

·          Carpaccio de carn ibèrica amb mel i fruits secs

·          Carpaccio de verdures amb vinagreta

·          Tataki de calamar amb gingebre i atzavara

·          Tataki de salmó amb parmesà i crema de llimona

·          Tataki de vedella amb bolets saltats

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Jean Claude Aranega
Dimarts 19 de febrer
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 10,00 €
Inscripcions tancades.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal