Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina andalusa

Andalusia és molt més que cervesa i tapes! La seva gastronomia mestissa pel pas de moltes cultures transmet exotisme i terrer de manera inigualable. Presentarem les delícies andaluses menys conegudes per a què sorprengueu als vostres comensals.

 

Receptes previstes que elaborarem durant el taller:

  • Azalimojea
  • alboronía
  • Caldereta del Condado
  • Espinacas jienenses

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Jean Claude Aranega
Dimarts 5 de març
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 10,00 €

Inscriu-teLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal