Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina de l'Empordà

L'Empordà és probablement el bressol de la cuina catalana, la seva tradició gastronòmica no té res a demostrar. Presentarem uns plats clàssics que retracten perfectament la idiosincràsia culinària d'aquesta regió de Catalunya
 

Receptes previstes que elaborarem durant el taller:

·          “Platillo” empordanès
·          Ànec amb peres i panses
·          Jarret de vedella amb naps
·          Congre amb pèsols

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Jean Claude Aranega
Dimarts 12 de febrer
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 10,00 €
Inscripcions tancades.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal