Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Ioga i cuina saludable

Amb la pràctica de ioga es treballa la concentració i l'equilibri entre serenitat i vigor, per tant, és un bon punt de partida de cara a qualsevol aprenentatge que vulguem adquirir. En aquest moment de transició d'hivern a primavera prepararem i netejarem l'aparell digestiu. Això també ens permetrà netejar l'organisme i estimular-lo de cara a la cuina. La funció del fetge és bàsica per aquesta neteja, pel fet que és l'òrgan estrella durant la primavera.

 

A la cuina ens centrarem a potenciar aquesta neteja i estimulació a través de l'elaboració de plats vegetarians i saludables, amb aliments de temporada, de proximitat i ecològics.

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se

TIPUS: MonogràficsProfessores: Maria Alcolado i Anna Rafanell
Dissabte 16 de març
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 5,00 €

Inscriu-teLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal