Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

De l'hort al plat: L'escudella de l'hort

Encara que actualment s’hagi convertit en el gran plat de la cuina de Nadal, l’escudella ha estat tradicionalment la forma de menjar més comuna i simple a les cases: una olla (l’escudella, que dóna nom al plat) plena d’aigua i diferents ingredients (els que es podien trobar) bullint durant hores. Diuen que el seu origen prové de l’adafina jueva, degudament cristianitzada amb l’afegit de diferents parts del porc i amb multitud de variants en funció de la regió.  Així que d’escudella no n’hi una de sola, sinó múltiples!

En aquest taller aprendrem a elaborar l'escudella tradicional, així com alguna variant i diverses preparacions a partir de la carn i verdures de l’olla per a animar les festes de Nadal… i la resta de l’any!

 

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dijous 20 de desembre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-teLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal