La gastronomia del Marroc és el resultat de la fusió de diverses cultures com la bereber, l'àrab i les influències de tota la Mediterrània.
Aquest és el darrer taller del cicle organitzat conjuntament amb Servei de Ciutadania de l'Ajuntament de Sant Cugat que completen, aquest trimestre, La Cuina de Guinea i La Cuina de l'Afganistan. En cadascun d'ells ens aproparem a la realitat del país a través de l'alimentació com a fet social i cultural. Una ocasió única per a compartir, juntament amb els protagonistes (veïns de la ciutat arribats des d'altres llocs del món), vivències i experiències, i posar en valor la diversitat a través dels sabors. El diàleg ens permet comprendre la seva realitat, tot contribuint al respecte per la diversitat cultural i a combatre les desigualtats socials. En cadascun d'ells ens aproparem a la realitat del país a través de l'alimentació com a fet social i cultural. Juntament amb els protagonistes, cuiners o cuineres veïns de la ciutat arribats des d'altres llocs del món, compartirem vivències i experiències i posarem en valor la diversitat a través dels sabors. El diàleg ens permet comprendre la seva realitat, tot contribuint al respecte per la diversitat cultural i a combatre les desigualtats socials.