La pasta en forma de fideu és un dels ingredients bàsics a bona part d'Àsia, especialent a la Xina, al Japó a Corea i als països del Sud-est Asiàtic. Els més habituals són de blat, encara que no són una excepció els d'arròs i també d'altres ingredients com el fajol, el konjac o la soja. En aquest taller ens fixem en la tradicó de l'Orient Llunyà per a treure el màxim partit del "noodles" amb receptes tradicionals i adaptacións poer a la nostra cuina de cada dia.
El xef
En manel és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.
Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats però no us oblideu del tupper!