Preproducció Proves
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Noodles! Els fideus asiàtics

La pasta en forma de fideu és un dels ingredients bàsics a bona part d'Àsia, especialent a la Xina, al Japó a Corea i als països del Sud-est Asiàtic. Els més habituals són de blat, encara que no són una excepció els d'arròs i també d'altres ingredients com el fajol, el konjac o la soja. En aquest taller ens fixem en la tradicó de l'Orient Llunyà per a treure el màxim partit del "noodles" amb receptes tradicionals i adaptacións poer a la nostra cuina de cada dia.

 

El xef

En manel és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

 

Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats però no us oblideu del tupper!

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 14 de juny
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal