Preproducció Proves
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Pans artístics

T'apassiona el pa? en saps fer? N'ets ja un expert? Passa al següent nivell amb aquest taller únic en el qual en Carlos en ensenyarà les tècniques decoratives amb un simple grenyador, paciència i molta imaginació. 

 

El tallerista:

L'idili del Carlos (@grenyadors.carlosqueralt) amb el pa s'inicia farà uns 3 anys. Com a manetes que és, va fabricar un grenyador de fusta (les petites navalletes que serveixen per tallar el pa abans d'anar al forn) a un amic flequer i va triomfar. Va considerar que si els volia promocionar, havia de fer-ne fotos i poder mostrar com de bé anaven... Així que va aprendre a fer pa! Des de llavors no ha parat de fermentar i coure pans, aprendre'n tots els secrets i especialitzar-se en els pans artístics, tema sobre el qual assessora a professionals del sector. Ara vol ensenyar els seus coneixements i amor pel pa ben fet a tothom qui ho vulgui. 

TIPUS: GastronomiaProfessor: Carlos Queralt @grenyadors.carlosqueralt
Dissabte 3 de juny
Horari: Dissabte de 10 a 14 h
Sessions: 1
Preu: 26,00 €
Preu del material: 10,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal