En Mario ens proposa un menú a base de tapes amb influències d'aquí i d'allí elaborades amb el millor producte. Ens demostrarà que cuinar pot ser quelcom fàcil, saludable i sobretot divertit!
Pop amb parmentier, sobrassada i parmesà
Hummus d'alvocat amb oli d'espinacs
Tartar de guacamole amb tomàquet deshidratat
Ceviche de vieira amb fruits vermells
El xef:
En Mario Adame (@marioadameexperiencias) és un jove Cuiner d’Acapulco, Mèxic. Diu que quan tanca els ulls la primera imatge que li ve és la de la seva àvia cuinant i l’alegria que transmetia. Va venir a Catalunya per complementar la seva formacio com a Arquitecte però el destí el va dur a ficar-se de ple en una de les seves grans passions, la gastronomia. Va tenir l’oportunitat de formar part d’un quip d’alta gastronomia amb estrella Michelin, on va adquirir gran part dels seus coneixements. A més de les seves experiències gastronòmiques a Barcelona, ara podeu gaudir dels seus coneixements a l’Aula!
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i un parell de carmanyoles per si sobra menjar.