Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Teatre. "Aquí no paga ni Déu" de Dario Fo, amb Fila Zero

Crisi, atur, acomiadaments, pujada de preus, baixada i congelació de sous, mobilitat laboral, retallades sanitàries, indignació, repressió policial, repressió religiosa, desnonaments, lluites sindicals... Divertit vodevil polític, escrit pel Nobel Dario Fo el 1973, en plena crisi del petroli. Quasi quaranta anys després d’aquests fets, amb els esdeveniments polítics, socials i econòmics que estem vivint, ens trobem en la mateixa situació. L’obra parla dels ciutadans indignats, concretament dues mestresses de casa que han decidit practicar la desobediència civil robant menjar als supermercats que apugen els preus sense parar en plena crisi econòmica.

Autor: Dario Fo
Direcció: Pere Royo
Intèrprets: Tina Labrador, Ferran de Juan, Pere Royo, M. Carme Latorre, Montse Maranges, Mònica Canalda, Pilar Andrés i Anna Cadafalch
Escenografia: Santi Salido i Josep Bisbal

Durada: 1 h 30 minuts

La reserva d'entrades per les funcions entre setmana està disoonible fins el mateix dia de l'espectacle a les 15h, i per les funcions en cap de setmana fins el divendres a els 15h.

No es podran efectuar reserves fora d'aquest termini i caldrà adquirir les entrades, sempre que en quedin de disponibles, el mateix dia de la funciód es de unahora abans al vestíbul del centre.

Data: Dissabte 11 de novembre de 2017 Hora: A les 21 hLloc: Casal Mira-sol
Entrada taquilla: 8 €
Preu anticipat: 5€
Comparteix això:

Cerca d'actes

Menú principal