Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Conferència. "Què és el Big Data?"

A càrrec de José Luis de Vicente, comissari de l’exposició 'Immersos en les dades'. José Luis de Vicente és comissari, escriptor i investigador especialitzat en l’anàlisi dels espais culturals existents entre la tecnologia, la innovació social, l’art i el disseny.

Actualment duu a terme diversos programes d'investigació, com ara Visualitzar (Medialab Prado, Madrid). És comissari de Sónar+D, àrea d'innovació del festival Sónar (Barcelona), i és membre de l'equip de curadors del FutureEverything Festival (Manchester). És membre fundador de Zzzinc, una consultoria especialitzada en innovació per a entitats culturals.

Ha comissariat múltiples simposis i exposicions sobre art multimèdia, ciència i disseny: «Máquinas y Almas» (2008, Museo Reina Sofía), «Arcadia» y «Habitar» (2009, 2010, Laboral Centro de Arte), «Invisible Fields» (2011, Arts Santa Mònica) o «Playtime: Game Mythologies» (2012, Maison d'Ailleurs).

 

Data: Dimecres 29 de març de 2017 Hora: A les 19.30 hLloc: Centre d'Art MaristanyOrganitza: Ajuntament de Sant Cugat, Diputació de Barcelona, CCCBA càrrec de: José Luis de Vicente, comissari de l'exposició
Comparteix això:

Cerca d'actes

Menú principal