Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Nit de funk. Cool Claxon, Groove Connection i Nación Funk

Cool Claxon

Cool Claxon, el discjòquei de la Floresta, vol posar la banda sonora dels nostres moments més salvatges, ballables, íntims o relaxants. La seva megalomania li permet barrejar diversos estils i fer-los seus i, el més important, de tots aquells que l’escolten.

Groove Connection

Banda que repassa alguns dels temes més "grooveros" de la història de la música. Des del funk més macarró de James Brown fins a l’R&B sofisticat d’Anderson Paak. Amb uns músics joves, apassionats i que et faran vibrar de cap a peus.
Cristina Brugada (veu), Kquimi Saigi (teclats), Arnau Figueres (bateria) i Rai Benet (baix).

Nación Funk

Nación Funk està entre vosaltres com un ens col·lectiu sigil·lós i camuflat en les ombres... Ens heu conegut amb molts noms: Fundación Tony Manero, Los Fulanos, Chocadelia Internacional, Cardova, Nación Funk All-Stars, Mantecao i el seu Combo de Rumba Moderna, Banda Achilifunk, i també haureu escoltat per la ràdio o la xarxa tants i tants temes en què hem tingut el plaer de participar-hi. Us hem fet ballar en mil festes i concerts, i tot ha servit per arribar a aquest moment.

Del cicle La Pua en directe.
Servei de bar.
Entrada gratuïta

Data: Divendres 2 de juny de 2017 Hora: A les 21 hLloc: Casino La FlorestaOrganitza: Ajuntament de Sant Cugat
Comparteix això:

Cerca d'actes

Menú principal