Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Confio en tu!

Performances dels alumnes de Gaudir de la possible caiguda, curs del Centre d’Art Maristany impartit per Adrian Schindler.

Presentació pública, intercanvi amb el públic i copa.

 

El curs Gaudir de la possible caiguda proposa iniciar-se a la performance a través d’una exploració de les idees de prova i error, de caiguda i de fracàs, tant de manera metafòrica com literal. Mitjançant exercicis físics i d’escriptura (individuals i col·lectius), moments d’intercanvi, exemples històrics i contemporanis i assignacions setmanals, el curs tractarà de fomentar un espai de confiança on poder experimentar amb la fragilitat i la incertesa que paradoxalment defineixen la força del moment performatiu.

Ens interessarem, entre altres, per treballs del col·lectiu de performance Goat Island, de les coreògrafes Anne Teresa De Keersmaeker i Meg Stuart i d’artistes com Bas Jan Ader, Sharon Hayes, Marc Vives i David Wojnarowicz.

Data: Dilluns 26 de novembre de 2018 Hora: A les 19.30 hLloc: Casa Aymat
Casa Aymat
c/ de Villà 68Organitza: Integrans del curs "Gaudir de la possible caiguda", del Centre d'Art MaristanyA càrrec de: Amb Diana Matos, Agustín Ortiz, Eva Prieto, Josep Sayós i Adrian Schindler
Entrada taquilla: accés lliure
Comparteix això:

Cerca d'actes

Menú principal