Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Jornada vivencial. "Literatura infantil i creixement emocional"

Amb la participació d'Anna Llenas. Aquesta jornada, dirigida a educadors, professionals del món de la infància i amants de la literatura infantil en general, ofereix l’ocasió única de viure una formació intensa, emotiva i apassionant, on els participants podran inspirar-se i descobrir diverses formes d'apropar-se al món dels contes. De la mà d'autors, il·lustradors, psicòlegs, bibliotecaris, mestres i experts farem una immersió en el màgic món dels llibres, generant una atmosfera molt especial on fins i tot tornaràs a connectar amb l’infant que portes dins!

Què és el Chill out de contes? L'Institut de la Infància investiga, crea i construeix materials i espais exclusius inspirats en l'estat intrauterí: un espai de calma, plaer i relax que evoca el vincle primordial. Per això part de la jornada es realitzarà en aquest espai inspirador i únic que et permetrà llegir, relaxar-te i gaudir de l'exposició de llibres seleccionats. No es tracta només d'una experiència estètica, sinó que forma part de la filosofia de Verònica Bronstein d'unir 'literatura amb continguts de qualitat + experiències sensorials + vincles emocionals', que només trobaràs a les propostes de l'Institut de la Infància.

Es lliurarà certificat d'assistència i carpeta amb material.
Més informació i inscripcions: Institut de la Infància i institutodelainfancia@gmail.com

Data: Dissabte 25 de novembre de 2017 Hora: A les 9.30 hLloc: Casa de CulturaOrganitza: Institut de la Infància
Comparteix això:

Cerca d'actes

Menú principal